Ispis


Osnovni tečaj gel tehnike

Ugradnja ili produljenje noktiju nikada nije bilo popularnije. To je savršen način za ostvarenje zarade i sa najnovijim razvijenim proizvodima, nokti imaju prirodan izgled. Nudeći ovu uslugu zajedno s uslugama manikure, spa manikure i pedikure, imate savršen recept privlačenje potencijalnih klijenata, čime ćete povećati svoju sposobnost da generirate zaradu i uspješno povećate obujam svog poslovanja.

Ovaj tečaj osmišljen je da dobijete najpotrebnije informacije o ostvarenju cilja postanka tehničarom za njegu ruku i noktiju. Ovaj tečaj obuhvaća teorijski, demonstracijski i praktični dio oni su krojeni prema razini znanja na kojoj se polaznici nalaze i zabavni su te vrlo informativni.

Trajanje tečaja: 3+1 (ispit ) dana + dodatna satnica prema preporuci edukatora

Video Aplikacija T3 uv/led gela

Program – pripremna manikura, aplikacija gela na prirodne nokte, produljivanje noktiju gelom ( šablonama ), produljivanje noktiju tipsama.

Cijena Edukacije : 2.500,00 kn

Termini održavanja edukacija : molim kontaktirati nas na +385913344266

Pribor za rad – Obvezan Start Paket Cuccio - ( cijena ovisi o vrsti paketa ), molim pošaljite upit za ponudu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. 

Na tečaju ćete raditi u parovima ili na modelu.

Program tečaja obuhvaća:

Svi polaznici tečaja polažu pismeni (teoretski dio) i praktični dio po završetku nastave.

Svi polaznici nakon uspješno položenog ispita dobivaju NVQ Cuccio diplomu.

Dobit ćete:

- Cuccio edukativnu skriptu za sve programe

- NVQ Diplomu Cuccio tehničara

Termini održavanja edukacija: - vidi kalendar edukacija