Nardus - Edukacije

Edukacijski centar Nardus

Tvrtka Nardus djeluje u Hrvatskoj od 2005.godine a u njenom sastavu osnovan je i Edukacijski centar Nardus.

U okviru Edukacijskog centra Nardus možete završiti tečajeve za gel tehniku, tehniku akrila, klasičnu medicinsku pedikuru, Spa manikuru i Spa pedikuru, soak off gel tehniku, nail art...

Naravno, na svim tečajevima koriste se proizvodi iz Cuccio asortimana proizvoda koji su obavezni na dan tečaja. Svaka edukacija sastoji se od teoretskog i praktičnog dijela. Praktični dio obavlja se na tečaju u parovima između polaznika ili na modelu.

Na kraju završenog teoretskog i praktičnog dijela edukacije dobija se diploma ili certifikat koji vrijedi u cijelom svijetu.

Moguće je položiti i edukaciju za Cuccio edukatora.

Zašto postati tehničar za nokte?

Bez obzira na to želite li pokrenuti vlastiti posao (salon) ili raditi kao mobilni tehničar, ova karijera daje Vam potpunu slobodu. Slobodu da sami odaberete radno vrijeme koje Vam odgovara ostvarujući pritom profit, tj. slobodu da živite svoje snove.

Program edukacija:

  • Manikura – SPA Manikura (upis u obrtnicu)
  • Pedikura - Madicinska pedikura (upis i djelatnost trgovačkog društva)
  • Tečaj: Uv gel tehinika ili Tehnika akrila (upis u obrtnicu)
  • Trajni lak tečaj  (upis u obrtnicu)

...dozvolite nam da Vam pomognemo ostvariti Vaše snove kako bi zajedno ostvarili uspjeh.

 

Naši tečajevi su pristupačni po pitanju financija – svjesni smo da tehničari početnici moraju uložiti prvo u sebe i da je na početku prilično teško, ali naše cijene su pristupačne i po pitanju edukacije i proizvoda, čime Vi ostvarujete prednost!"